<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maren Flakne Andresen er utdannet lysdesigner og er det nyeste tilskuddet i vår salgsavdeling.

Hun har jobbet mange år i flybransjen, og har erfaring med behovssalg også fra andre tidligere jobber. Maren tilfører kreative løsninger til prosjektene hun jobber med, og er opptatt av lysets påvirkning i miljøet det plasseres i.

HDL Lysdesigner - Maren Flakne Andersen

For som hun selv sier:

"God lysdesign handler om å tenke nøye gjennom hvilke faktorer som spiller inn på lyssettingen.  Noen av faktorene er hva arealet skal brukes til, hvordan dagslyset opptrer, fargevalg og strukturer på flater, samt ulike behov som ligger til grunn for bruken av rommet.

Planlegging av lysstyring i sammenheng med god lysplanlegging vil gi rommet en god balanse, og skape ulike atmosfærer og brukervennlighet gjennom døgnet. De omgivelsene du ønsker deg på dagtid kan være noe annet enn slik du ønsker de skal se ut på kvelden. Dette er viktig ettersom lyset påvirker hormonbalansen og sentralnervesystemet, og dermed er avgjørende for trivsel, døgnrytmen og hvor opplagte vi føler oss."

Har du spørsmål vedrørende belysning eller ønsker hjelp med valg av riktig belysning hjelper hun deg gjerne, bare ta kontakt! 

Ta en uforpliktende prat med oss
last ned gratis ebok

Abonner på vår blogg